STABRA-TERM d.o.o. // proizvodnja i servis kotlova

Nazovite nas na: 01-34-98-657 ili nam pošaljite mail: info@stabra-term.hr
Početna Kotlovi Oprema za kotlovnice Servis i proizvodnja Kontakt Tko smo?

Tko smo? - Stabra Term

Dopustite nam da Vam predstavimo našu tvrtku, STABRA-TERM d.o.o. Od 1990. godine kada je tvrtka osnovana, do danas proizvodimo, servisiramo i ugrađujemo kotlove, kotlovničku opremu i vršimo remonte i servis kotlovničkih postrojenja naše proizvodnje i drugih proizvođača. Spektar naših proizvoda i usluga počinje s kotlovima za obiteljske kuće snage od 20 kW, a završava na kotlovima i postrojenjima za industriju snage do 3,5 MW (3500 kW). Tijekom više od 20 godina uspjeli smo se stalno usavršavati, unaprijeđivati naše proizvode i usluge, tako da budemo uvijek u toku s tržištem i svjetskim trendovima.

Kvaliteta nam je uvijek na prvom mjestu, isto kao i omjer kvaliteta/cijena. Mnogi zanemaruju trošak održavanja prilikom nabavke opreme, privučeni nešto jeftinijim proizvodima u startu. Ukupna investicija u kotlovsko postrojenje je: oprema + ugradnja + održavanje. Upravo ovdje naši proizvodi daju vrhunski omjer kvaliteta/cijena jer su konstruirani tako da Vam omoguće minimalne troškove ugradnje i održavanja. Uz standardizirane kotlove i opremu prema DIN/ISO standardima i certifikatu (IZJAVI O ISPITIVANJU) naši su proizvodi ekološki orjentirani (zadovoljavaju Zakon o zaštiti zraka RH i UL RS 31/84), dokazane su kvalitete i trajnosti i niskih troškova održavanja.

"Proizvodimo hrvatski proizvod vrhunske kvalitete - Stabra term"
Sva prava pridržana © 2012 STABRA-TERM d.o.o. // tel: 01-34-98-137, 01-34-98-138, tel/fax: 01-34-98-657 // info@stabra-term.hr // Izrada i design TECHLAB
Korištenje fotografija, tablica i ostalih informacija na stranici nije dozvoljeno bez pismenog ili usmenog odobrenja tvrtke.